חוג סועדים

  • פשטידת בשר וירקות/ עליזה

    פשטידת בשר וירקות/ עליזה הסיפור מאחורי המתכון- אנחנו מאוד אוהבים  (בעיקר הנכדים ) מרק  עוף ,אך את הבשר המבושל איננו אוהבים לאכול לכן:   אני מקלפת את הבשר (בדרך כלל כנפיים מעוף) לאחר בישול המרק  לוקחת את הירקות המבושלים- סלרי, דלעת, קולרבי, קישואים, קרישה, אם יש עוד צרפו בבקשה.  את הגזר החתוך אני מוסיפה למרק.  חותכת […]קרא עוד...
  • חוג הסועדים סוגר עוד עונה

      פגישת חברי חוג הסועדים בביתם של עליזה ודני ולטר לסיום עונת 2010-2011.   דברים לכבודה של חוה ג'וזף-מרכזת החוג בשנים האחרונות ולעליזה ולטר שקבלה על עצמה את התפקיד.   חוה יקרה, בשם חברי חוג הסועדים אנו מודים לך על שהתנדבת בשנים האחרונות להוביל בחריצות את המסורת החברתית-קולינרית בשדה–ורבורג. מסורת שצמחה לפני 24      שנים שמקורה ברמות-השבים . […]קרא עוד...
  • חוג הסועדים מחדש פעילותו

      חוג הסועדים           מחדש את פעילותו ויתקיים  בערבים מקסימים וטעימים. מפגש ראשון בחודש אוקטובר.                      הירשמו בהקדם אצל עליזה ולטר- טל- 4370580 -052                                                  טל בית- 7410222 -09          להתראותקרא עוד...
  • מתכונים מחוג הסועדים – הסעודה הפותחת את העונה

        פשטידת חצילים -לתבנית 24 -עליזה בצל גדול חתוך לקוביות קטנות 2 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות 2 קרישה , לפרוס לפרוסות דקות 1 שורש סלרי, מגורר על פומיה גסה 3 ביצים  1 כף אבקת מרק בצל כ- 2 כפות פירורי לחם 3 כפות שמן זית מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה- מזהיבים על […]קרא עוד...
  • חוג הסועדים – סיפורו של מתכון

            ספורו של "חוג הסועדים" בשדה-ורבורג   מזה למעלה משני עשורים, פועל בכפר "חוג הסועדים"- פעילות חברתית-גסטרונומית.  במפגש חברתי של נורית ומיכאל שטרנברג עם משפחת שטיינהרט מרמות השבים, הוצג החוג שפעל בהצלחה כבר במשך מספר שנים ברמות השבים. הרעיון שבה את ליבם וביוזמתם, נרתמה לנושא בהתלהבות הבשלנית הדגולה, חוה ירקוני ז"ל ויחד עם נורית […]קרא עוד...